Rock müzik grubu Mor ve Ötesi, 2019 yılından bu yana Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile süren görüşmelerin ardından İnönü Stadı'nda konser verecek.

Görüşmeler 2019'dan beri sürüyordu: Mor ve Ötesi'nden İnönü Stadı'nda konser

Ocak ayında 'Sirenler' albümünü yayınlayan rock müzik grubu Mor ve Ötesi, İstanbul Beşiktaş'ta bulunan İnönü Stadı'nda (Vodafone Park) 28 Mayıs'ta konser vereceğini açıkladı. Konserin biletleri Passo ve Biletix’ten 15 Nisan Cuma günü saat 13.00’te satışa sunulacak.

Grup, statta konser vermek için 2019'dan bu yana Beşiktaş Jimnastik Kulübü yönetimiyle görüşmeleri sürdürüyordu.

ÇİMLER YENİDEN DÖŞENECEK

Konser, kulübün çimlerle ilgili hassasiyeti sebebiyle lig bittikten sonra ve çimlerin toprakla beraber tamamen yeniden döşenmesinden önce gerçekleşecek. Konserin, kulübe de ciddi maddi katkı sağlayacağı belirtildi.

1947 yılındaki açılışından itibaren kısa aralıklar dışında hep Beşiktaş İnönü Stadyumu olarak anılan yapı, konumuyla dünyanın en güzel futbol statları arasında gösteriliyor. Stadyum, 1993 yılında ev sahipliği yaptığı Metallica, Madonna, Michael Jackson ve Sting konserleri ile bir konser mekanına da dönüşmüştü.

BİLET SATIŞLARI PASSO VE BİLETİX'TEN YAPILACAK

Grup, konserin detaylarını daha sonra sosyal medya hesaplarından duyuracağını açıkladı. Konserin bilet satışları ise Passo ve Biletix üzerinden 15 Nisan’da başlayacak.