Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında olaylar nedeniyle ertelenen Göztepe-Altay maçında, bir taraftarın yaraladığı Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç taburcu edildi.

Göztepe-Altay karşılaşmasında darp edilen kaleci Ozan Evrim Özenç taburcu edildi
Fotoğraf: AA

Göztepe taraftarı tarafından kafasına korner bayrağının direğiyle vurularak yaralayanan Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç hastaneden taburcu oldu.

Dün oynanan ve tribüne atılan fişek sonrası müsabaka durduğu sırada sahaya inen bir taraftarın korner bayrağı direğiyle saldırması sonucu yaralanarak ambulansla hastaneye kaldırılan Ozan Evrim Özenç'in başında oluşan kesiğe müdahalede bulunuldu.

AA'nın aktardığı bilgilere göre, kontrol amaçlı hastanede tutulan Ozan Evrim Özenç'in, bugünkü kontrollerin ardından taburcu edilmesine karar verildi.

Öte yandan ligin 16. haftasında 4 Aralık Pazar günü Dyorex Boluspor'u konuk edecek Altay'ın 2 günlük iznin ardından hazırlıklarına başlayacağı öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Dün gerçekleştirilen müsabakanın 19'uncu dakikasından sonra Altay tribünlerinden Göztepeli taraftarlara fişek atılmasının ardından Göztepe tribününde bazı taraftarlar yaralanmış, sahaya 2 ambulans girmişti.

Bu sırada sahaya inen bir Göztepe taraftarı korner bayrağı direğini alarak Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e saldırmış, darbeler sonrasında yerde kalan Özenç'i darp eden taraftar, gözaltına alınmıştı.

Altay tribünlerinden Göztepeli taraftarların bulunduğu bölüme atılan fişek sonucunda yaralanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Göztepe taraftarı Mehmet Çakır'ın ise bilincinin açık olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilmişti.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, olaya ilşkin 13 kişinin gözaltına alındığı açıklamıştı.