DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret etti. Uysal, muhalefet liderlerinin bir araya geleceği 24 Nisan'daki görüşmeye ev sahipliği yapacak.

Gültekin Uysal'dan Meral Akşener ve Davutoğlu'na ziyaret

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, İYİ Parti Genel Merkezi’nde Genel Başkan Meral Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile görüştü. Akşener ile yapılan görüşmeye iki partinin kurmay ekibi de katıldı.

Uysal, Demokrat Parti Genel Merkezi’nde 24 Nisan’da muhalefet liderleriyle yapılacak buluşma öncesi Meral Akşener ve Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret etti. Uysal ve Davutoğlu görüşmesi yaklaşık 50 dakika sürdü.

Gültekin Uysal'dan Meral Akşener ve Davutoğlu'na ziyaretGültekin Uysal'dan Meral Akşener ve Davutoğlu'na ziyaret

gultekin-uysal-dan-meral-aksener-ve-davutoglu-na-ziyaret-1006138-1.

Uysal, Davutoğlu ziyareti sonrası yaptığı açıklamada "Özel bir açıklamam yok, daha önceki ziyaretlerimde olduğu gibi. Hem toplantı öncesi paylaşmamız gerekenleri paylaştık, programlarımızı yaptık, o kadar." ifadelerini kullandı.

Uysal, hafta başında da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu; dün ise DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı ziyaret ederek görüşmüştü.