Yazar Mine Söğüt ve Barış İnce, 16 Temmuz Cumartesi günü saat 17.00’da Bodrum Gümüşlük’te okurları ile buluşacak.

Gümüşlük’te edebiyat söyleşisi

BİRGÜN EGE

Türk edebiyatının iki önemli ismi Mine Söğüt ve Barış İnce, 16 Temmuz Cumartesi günü(yarın) saat 17.00’da Bodrum Gümüşlük’te okurlarıyla bir araya gelecek. Edebiyatla dolu yazar-okur buluşması Bodrum Belediyesi Gıda A.Ş tarafından işletilen Gümüşlük Cafe’de gerçekleşecek. Buluşmada kitaplarını da imzalayacak olan yazarlar, sonrasında okurlarıyla söyleşi gerçekleştirecek.

Geçtiğimiz hafta çıkan son romanı,“Köksüzler”in imza gününde Bodrum’daki okurlarıyla da ilk kez buluşacak olan Barış İnce; Çelişki ve Sarsıntı romanları ile tanınıyor. Sarsıntı romanı ile en iyi roman dalında 2019 Melih Cevdet Anday Edebiyat Ödülü’nü kazanan İnce, Edebiyat Atölyesi Dergisi’nin yayın yönetmenliğini yapıyor. BirGün Gazetesi’nde makaleleri, Ot Dergi’de öykü ve denemeleri yayımlanıyor. İnce; İzmir, İstanbul ve Bodrum’da yazı, öykü atölyeleri veriyor.

Gümüşlük’te yaşayan ünlü yazar Mine Söğüt ise Deli Kadın Hikayeleri adlı kitabı ile geniş kitlelerle buluşmuştu. Söğüt’ün okurlarından beğeni alan son kitabı “Başkalarının Tanrısı” geçtiğimiz nisan ayında Can Yayınlarından çıkmıştı.