İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Kıyı Tasarımı Projesi’ ile çehresi değişen sahiller, Günbatımı Konserleri’yle bir kez daha canlanacak. Boğaziçi Üniversitesi bünyesinde dört koro ve bir orkestra yarın akşam saat 19.00’da Bostanlı Günbatımı Terası’nda ve Karantina Meydanı’nda sahne alacak. ‘İzmirDeniz’ projesi kapsamındaki kıyı düzenlemelerinin yanı sıra, İzmirlilerin denizle bağını güçlendirmek amacıyla yaşama geçirilen kültürel etkinlikler […]

Günbatımı Konserleri  ile sahil renklenecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Kıyı Tasarımı Projesi’ ile çehresi değişen sahiller, Günbatımı Konserleri’yle bir kez daha canlanacak.

Boğaziçi Üniversitesi bünyesinde dört koro ve bir orkestra yarın akşam saat 19.00’da Bostanlı Günbatımı Terası’nda ve Karantina Meydanı’nda sahne alacak.

‘İzmirDeniz’ projesi kapsamındaki kıyı düzenlemelerinin yanı sıra, İzmirlilerin denizle bağını güçlendirmek amacıyla yaşama geçirilen kültürel etkinlikler sahillere renk katıyor. Yarın akşam “Gün Batımında Boğaziçi’nden İzmir’e Müzik” başlığı altında kentin iki yakasında eş zamanlı olarak konserler düzenlenecek.

Boğaziçi Üniversitesi Klasik Müzik Korosu, Caz Korosu ve Pop Korosu saat 19.00’dan itibaren peş peşe sahne alarak Bostanlı Günbatımı Terası’nda İzmirlilere müzik ziyafeti sunacak.

Aynı saatte Karantina Meydanı’nda ise Boğaziçi Üniversitesi Rock Korosu ile BümkOrkestra konser verecek.