Habertürk canlı yayınında Didem Arslan Yılmaz ve konuk Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu arasında kavga çıktı. Çilingiroğlu Habertürk yayınını terk etti. Didem Arslan Yılmaz da “Katılmıyorsanız da katılmayın canım Allah Allah” dedi. Arslan, Ana Haber Bülteni'nde konu ile ilgili açıklamalarda bulundu

Habertürk canlı yayınında kavga: Didem Arslan kalem fırlattı

Habertürk TV’de Türkiye’nin Nabzı Programında, sunucu Didem Arslan Yılmaz ve koronavirüs salgını ile ilgili son gelişmeleri anlatmak için yayına bağlanan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu arasında tartışma çıktı.

Çilingiroğlu, kendisine yeterince söz verilmediğini iddia ederek sunucu Didem Arslan Yılmaz'a tepki gösterdi. Çilingiroğlu, stüdyodaki doktorlara da sert eleştirilerde bulunarak yayını terk edince Didem Arslan Yılmaz, “Allahım yarabbim ya” diyerek elinde kalemi masaya fırlattı.

California Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Prof Mehmet Çilingiroğlu Habertürk yayınını terk etti. Didem Arslan Yılmaz da “Katılmıyorsanız da katılmayın canım Allah Allah” dedi.

DİDEM ARSLAN'DAN AÇIKLAMA

Didem Arslan Yılmaz, kendisine yeterince söz verilmediğini öne sürerek programdan ayrılan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu ile ilgili tartışmalara konuşma sürelerini aktararak yanıt verdi.

Bugün açıklama yapan Didem Arslan Yılmaz, Çilingiroğlu ile ilgili tartışmalara konuşma sürelerini ekrana getirerek yanıt verdi.

Çilingiroğlu'nun 45 dakika konuşarak diğer konuklardan daha fazla süre aldığını söyleyen Yılmaz, "Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu ABD'den katıldı. Sözünün kesildiğini söylemişti, konuşması 45 dakika. Erdoğan'la ilgili konuştuğunda sesini kesmedim" dedi.

"ABD'DE SIRÇA KÖŞKÜNDE YAŞIYOR"

Açıklamasının devamında Çilingiroğlu'na tepki gösteren Yılmaz, "Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu Türkiye'yi terk edip 27 yıldır ABD'de sırça köşkünde yaşıyor. Burada Prof. Cemil Taşçıoğlu gibi ondan 10 misli değerli hekimler şehit oluyor. 600'ü enfekte olmuş durumda. Türkiye'yi sevme konusunda buradaki hekimlerimize kimse oralardan, ABD'den ders vermeye kalkmasın" ifadelerini kullandı.

Yılmaz, "Ama hangi ruh halinde olduğunu bilemediğim Çilingiroğlu buna rağmen yayını terk ettiyse oturup ağlayacak halimiz yoktu" dedi.

Didem Arslan, Çilingiroğlu'nun hükümeti öven sözleri nedeniyle tartışma çıktığı iddialarını yalanlayarak, "Bazı sosyal medya trolleri hükümeti övücü ifadeler kullandığı için kavga ettiğimizi ileri sürerek şahsıma saldırmışlar. Dün akşamki yayını izleyenler, bunun iftira ve yalan olduğunu kolayca anlayacaklardır" sözlerini kullandı.