Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, program partneri Ebru Baki’ye, “Konuklarını MHP düşmanları arasından seçmesi tam bir kokuşmuşluktur” diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’e yanıt verdi. Aydemir, “Son zamanlarda bir alışkanlık başladı böyle gazetecilere, hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda ayar veren, hedef gösteren açıklamalar. Bu ifadeleri Ulvi Bey'e iade ediyorum” dedi.

Habertürk’ten MHP’li Yönter’e yanıt: Gazetecilere ayar vermek alışkanlık oldu

Twitter hesabından gazeteci ve televizyon sunucusu Ebru Baki’yi hedef alarak, “Konuklarını MHP düşmanları arasından seçmesi tam bir kokuşmuşluktur” diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'e Habertürk ekranlarından yanıt geldi.

Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, bu sabah Ebru Baki’nin sunduğu Para Gündem programında yaptığı açıklamada Yönter’in açıklamalarını aynen iade ettiğini dile getirdi. Ebru Baki ile ‘program arkadaşı’ olduğunu hatırlatan Aydemir şunları dile getirdi:

“Son zamanlarda bir alışkanlık başladı böyle gazetecilere, hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda ayar veren, hedef gösteren açıklamalar. Bu ifadeleri, aynen ölçüsüyle ne bir eksik ne bir fazla, Ulvi Bey'e iade ediyorum. Gazetecileri hedef gösteren böyle açıklamaları kabul etmiyorum.”

Ebru Baki ise “Evet sahip çıkılmaya hiç ihtiyacım yok, onun dışında verilecek bir cevap yok. Sana çok teşekkür ederim ama açmak istediğim bir konu değil. Çünkü bu üslupla mücadele etmek çok zor” ifadelerini kullandı.