Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AKP Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Eski Başbakan Binali Yıldırım gibi isimlerin, suç örgütü lideri Sedat Peker’in ifşa ettiği İnternethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık'ın oğlu Rıdvan Özışık ile Büşra Durmuş'un nikâh şahitliğini yapması yeniden gündeme geldi.

Hadi Özışık’ın oğlunun nikâh şahitleri: Devletin her kademesi temsil edilmiş!

Yurt dışından yayınladığı videolarla son olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik çeşitli iddialarda bulunan suç örgütü lideri Sedat Peker’in ifşa ederek kendisiyle yakın ilişkide olduğunu gösterdiği Hadi Özışık’ın oğlunun düğünü yeniden gündem oldu.

İnternethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık’ın oğlu Rıdvan Özışık ile Büşra Durmuş'un Eylül 2019’da gerçekleştirilen düğünündeki şahitler şöyleydi:

-Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay
- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu
- Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar
- AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş
- MHP’li TBMM Başkanvekili Celal Adan
- AKP İzmir Milletvekilili ve Eski Başbakan ve Binali Yıldırım
- İstanbul Valisi Ali Yerlikaya
- AKP Kars Milletvekili Ahmet Arslan
- BBP Genel Başkanı Mustafa Destici

hadi-ozisik-in-oglunun-nikah-sahitleri-devletin-her-kademesi-temsil-edilmis-877586-1.

OKTAY KONUŞMA YAPMIŞTI

Pendik'teki bir otelde düzenlenen ve iş, sanat, siyaset ile medya dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı düğün, Kuran tilaveti ile başlamıştı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, nikahın kıyılmasının ardından yaptığı konuşmada, çifte mutluluklar dileyerek “Allah mesut eylesin, en kötü günleri böyle olsun. Cenab-ı Hak, nice güzel günleri hep birlikte yaşatıyor olsun. Aileleriyle ve evlatlarıyla birlikte çok daha güzel günleri beraberinde getirmesine vesile olsun” demişti.

Binali Yıldırım da Özışık çiftine nikahlarının ‘hayırlı uğurlu olmasını’ diledikten sonra evlilik cüzdanlarını vermişti.