Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in görüşme kaydını yayınladığı Hadi Özışık, "Benim oradaki hatam mesafeyi koruyamamak. Videoyu izleyince bunu fark ettim, kendimle yüzleştim" açıklamasını yaptı.

Hadi Özışık'tan Sedat Peker açıklaması: Oradaki hatam mesafeyi koruyamamak

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in görüşme kaydını yayınladığı Hadi Özışık, açıklamalarda bulundu. Özışık, "Beni Sedat Peker aradı ben değil, görüşmenin kaydedildiğimi bilmiyordum. Biz normal, bir gazeteci olarak sohbet yaptım. Benim oradaki hatam mesafeyi koruyamamak. Videoyu izleyince bunu fark ettim, kendimle yüzleştim" dedi.

Gazeteci Barış Yarkadaş, TV 100'de ekrana gelen Sağlı Sollu adlı programda Hadi Özışık'la konuşmasını aktardı.

T24'ün aktardığı habere göre, Hadi Özışık, Yarkadaş'a şunları söyledi:

"Hadi Özışık'la konuştum. Söylediği şey şu: 'Beni Sedat Peker aradı, ben değil. Ben kaydedildiğimi bilmiyordum. Biz normal, bir gazeteci olarak sohbet yaptım. Benim oradaki hatam mesafeyi koruyamamak. Videoyu izleyince bunu fark ettim kendimle yüzleştim.' Hadi Özışık süreç bitene kadar televizyona çıkmayacağını, Bakan Soylu'ya bilerek bilmeyerek zarar vermek maksatı olmadığını söyledi. Bunlar Hadi Özışık'ın sözleri."

NE OLMUŞTU?

Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker, Hadi Özışık ile yaptığı görüşmeyi ifşa etmişti.

Peker ilk paylaşımında, “Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan Hadi Özışık - Süleyman Özışık kardeşler en yakınları olan Süleyman Soylu'yla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar. 'Söyleyen şerefsizdir' demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem" notuyla Hadi Özışık ile yaptığı görüşmenin görüntü kaydını yayınlamıştı.

Peker’in ikinci mesajında da Özışık ile yaptığı başka bir telefon görüşmesinin görüntü kaydına yer verilmişti.