Sedat Peker'le yaptığı görüşmede nargile içtiği görülen Hadi Özışık'ın geçmişte Barış Yarkadaş'ın "Senin dün gece nerede nargile içtiğini de anlatırım" sözlerini yalanladığı video gündem oldu. Öte yandan, Özışık'ın yasaklara rağmen nargile içtiği işletmenin, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 900 metre mesafedeki 'Social Lounge' adlı bir mekan olduğu ortaya çıktı.

Hadi Özışık, Yarkadaş'ın nargile iddiasını da yalanlamıştı: Hiç içmiyorum, iftira atma

İnternethaber.com Grup Başkanı Hadi Özışık'ın, organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile yaptığı görüşmenin yayınlanmasının ardından, sosyal medyada daha önce nargile içtiği iddialarını yalanladığı konuşması gündem oldu.

Sedat Peker ile yaptığı görüşme sırasında nargile içen Özışık, daha önce TV100'de katıldığı bir programda gazeteci Barış Yarkadaş'ın "Senin dün gece nerede nargile içtiğini de anlatırım" sözlerine "Ben hiç nargile falan içmiyorum iftira atma" şeklinde yanıt vermişti.

Özışık'ın Sedat Peker'le yaptığı görüşmede nargile içtiği görüldü.

MEKANIN ADI BELLİ OLDU

Hadi Özışık’ın nargile içtiği işletmenin adının ise ‘Social Lounge & Bakery’ olduğu ortaya çıktı.

Görüntülerden ve Özışık'ın arkasındaki nesnelerden yola çıkan sosyal medya kullanıcıları, koronavirüs kısıtlamalarına rağmen açık olan mekanın İstanbul Ataşehir'deki Social Lounge&Bakery olduğunu yazdı.

Instagram’dan yer bildirimlerine bakıldığında, insanların ‘Social Lounge&Bakery’ etiketiyle paylaşılan fotoğraflarıyla Hadi Özışık’ın görüntüsü örtüşüyor.

hadi-ozisik-yarkadas-in-nargile-iddiasini-da-yalanlamisti-hic-icmiyorum-iftira-atma-877687-1.

Üstelik Social Lounge adlı mekan, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne sadece 900 metre mesafede bulunuyor. Google Maps verilerine göre, mekan ile karakol arasındaki mesafe yaklaşık 10 dakikada yürünebiliyor.

hadi-ozisik-yarkadas-in-nargile-iddiasini-da-yalanlamisti-hic-icmiyorum-iftira-atma-877686-1.

KAHVECİ ESNAFI TEPKİLİ

Öte yandan kahvehane işletmecileri Hadi Özışık’ın nargile içtiği işletmeye tepki gösterdi.

Ankara Kahveciler ve Esnaf Odası Başkanı İsa Güven, sosyal medya da paylaşılan bu görüntülere “Mekan açtırıp sosyal medyada paylaşan insanları görüyoruz. Bizim kahvehaneler kapalı da özel insanlara kahvehaneler açılıp da nargile mi içiliyor? Kahvehaneler zaten kapalı. Neden nargile içilip de hava atılıyor” dedi.