Burada Müzik Var Etkinliği ile hasta sonu birçok konseri dinleme şansını elde edebilirsiniz.

Hafta sonu konserleri

Bu hafta sonunda müzik dinlemek isteyenler cumartesi ve pazar günleri için iki farklı seçenek bekliyor. 29 Eylül Cumartesi günü “Burada Müzik Var” etkinlikleri kapsamında Moda Kayıkhane’de sırasıyla Burcu Tatlıses, Bülent Ortaçgil ve Bulutsuzluk Özlemi sahne alıyor.

Burcu Tatlıses, Burada Müzik Var etkinlikleri kapsamında 29 Eylül Cumartesi akşamı gecenin açılışını yapacak.Burcu Tatlıses konserde hem ilk albüm şarkılarını söyleyecek hem de yeni albümü “Uzaklar’da” yer alan eserlerini ilk kez sahneye taşıyacak.

hafta-sonu-konserleri-514946-1.

30 Eylül Pazar günü ise Moda Kayıkhane 3 farklı performansa ev sahipliği yapacak. Zuhal Olcay’ın sinema ve dizi oyuncusu Mert Fırat’la aşk şarkıları düetleri yapacak. Gecenin açılışını önemli caz piyanistlerimizden Ayşe Tütüncü, dörtlüsü ile birlikte yapacak. Ardından “Kız Kafası Şarkılar’’ başlıklı programı ile Çiğdem Erken sahnede olacak. Çiğdem Erken’e sahnede sanatçı dostları Fırat Tanış ve Halil Sezai eşlik edecek.

hafta-sonu-konserleri-514947-1.

Moda Kayıkhane’de 9 gece boyunca, 2 farklı sahnede 27 ayrı performans içerisinde 42 sanatçının sahne alacağı Ada Müzik Günleri özel programlar da müzikseverlerle buluşacak.

hafta-sonu-konserleri-514948-1.

“Burada Müzik Var”etkinlikleri için biletler biletix.com ve etkinlik günleri kapı girişlerinden temin edilebilecek.