Netflix orjinal dizisi Hakan: Muhafız’ın 3. sezonundan ilk fragman yayınlandı. Hakan: Muhafız 3. sezon, 6 Mart’ta izleyici ile buluşacak

Hakan: Muhafız’ın 3. sezon fragmanı yayınlandı

Netflix’in Türkiye yapımı ilk orijinal dizisi olan Hakan: Muhafız’ın 3. sezonundan ilk fragman yayınlandı.

İlk iki sezonuyla geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Hakan: Muhafız, önümüzdeki ay 3. sezonuyla ekranlara geri dönecek. Dizinin 3. sezonu için bekleyiş sürerken, Netflix yeni sezondan ilk fragmanı yayınladı. Yayınlanan bu fragmanla birlikte 3. sezonun yayın tarihi de açıklandı. Hakan: Muhafız’ın 10 bölümden oluşan 3. sezonu, 6 Mart‘ta izleyici ile buluşacak.

Dizinin yeni sezonunda Hakan, Muhafız kanı taşıyan abisi yüzünden cehennem yerine dönen İstanbul’u kurtarmak için kıyasıya bir savaşa giriyor. Şehir Ölümsüzler’in saldırısı sonucu yayılan bir virüsle mücadele ederken, Faysal ve Rüya kötü emellerine ulaşmaya çok yaklaşıyor. Hakan panzehiri yapması için ulaşacağı Nisan (Funda Eryiğit) ve bu yolda karşılaşacağı Burak (Taner Ölmez) ile şehrin insanlarını kurtarmak için maceraya koyulur. Tüm bunlara karşı ayakta kalmaya çalışan Hakan’ın aynı zamanda altı yüz yıllık bir öfkeyle İstanbul’u kendisine dar etmeye hazırlanan Vezir’i bulması gerekir. Atalarının yaşadıkları Hakan’ın bugünkü mücadelesine ışık tutar ve geçmişle şu an arasında gidip gelen bir yolculuk için kolları sıvar.

Kadroya yeni isimler katıldı

Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu‘nun ilk sezonlardaki rollerini tekrarlayacakları 3. sezonda oyuncu kadrosuna Funda Eryiğit, Taner Ölmez, Bige Önal, İlayda Alişan, Emre Mutlu, Halit Özgür Sarı ve Hasan Üner de katılıyor.