Eftelya şarkısıyla adını duyuran sanatçı Hakan Yeşilyurt, Önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Yeşilyurt’un cenazesi bugün (11 Şubat Pazartesi) saat 13.00’te Antalya Kızılarık Cemevi’nden kalkacak. Yeşilyurt, Adalılar Grubu’nun kuruluşunda da yer almıştı. Eftelya, Sen Aşksın, Çökertme, Bize Kalan gibi albümlerin sahibi sanatçı Hakan Yeşilyurt’un vefat haberini kuruluşu esnasında büyük emekler verdiği Önder Babat […]

Hakan Yeşilyurt uğurlanıyor

Eftelya şarkısıyla adını duyuran sanatçı Hakan Yeşilyurt, Önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Yeşilyurt’un cenazesi bugün (11 Şubat Pazartesi) saat 13.00’te Antalya Kızılarık Cemevi’nden kalkacak. Yeşilyurt, Adalılar Grubu’nun kuruluşunda da yer almıştı.

Eftelya, Sen Aşksın, Çökertme, Bize Kalan gibi albümlerin sahibi sanatçı Hakan Yeşilyurt’un vefat haberini kuruluşu esnasında büyük emekler verdiği Önder Babat Kültür Merkezi, “Çok değerli dostumuz, arkadaşımız Hakan Yeşilyurt’u kalp krizi sonucu kaybettik. Bu erken ve ani kayıp bizlere büyük bir acı yaşattı. Acılı ailesine, dostlarına ve yoldaşlarına başsağlığı diliyoruz” diyerek duyurdu.

46 yaşındaki sanatçı, sanat hayatına 1996 yılında Adalılar grubuyla başlayıp ardından solo albümlerle devam etmişti. Eftelya şarkısıyla adını duyuran usta sanatçı Hakan Yeşilyurt, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Sanatçının ölümü sanat dünyasını da yasa boğdu.

Acı herkesi sardı

Adalılar Grubu: İnanıyoruz ve biliyoruz. Adalının Türküsü Düşmeyecek Dillerden. Türkülerimizde, marşlarımızda ve kavgamızda yaşayacaksın. Yıldızlar yoldaşın olsun.

Alper Taş: Hakan Yeşilyurt güzel bir insandı. Güzel bir sesti. Kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Ailesinin, sevenlerinin başı sağ olsun.

Erdal Güney: Haber acı dolu. Sesi kulaklarımızda bir hayat bıraktı bize.

Suavi: Kim bilir kaç kalbi onardın o sımsıcak sesinle ancak kendi kalbine yenik düşmüşsün! Üzgünüm.

Sevinç Eratalay: Güzel ahlaklı sanatçılardan biriydi. Çok erken kaybettik kardeşimizi.

Sabahat Akkiraz: Genç iken ölene ölüm zor iştir. Sanatçı kardeşimiz Hakan Yeşilyurt hakka yürüdü. Işık’lar içinde uyusun kardeşimiz. Çok erken oldu.

Onur Akın: Yaktın ciğerimi çocuk aşk olsun.

Ferhat Tunç: Nasıl olur, sevgili Hakan Yeşilyurt…. İki gözüm benim, sevgili kardeşim çok gençsin daha. Böyle apansız çekip gitmek sana yakışır mı? Çok yazık oldu çok…

Barış Atay: Çok erken oldu çok. Hoşçakal abi.

Ali Kenanoğlu: Genç yaşta bir genç yürek sustu… Ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Veli Ağbaba: O güzel insanlar, o güzel atlara binip gitmeye devam ediyor. Özgün müziğin kadife sesli sanatçısı Hakan Yeşilyurt’u çok genç yaşta kaybettik. Mekânı cennet olsun.