Antalya'da Serkan Ayvaoğlu isimli erkek, 1 yıl içerisinde hakkında 2 kez uzaklaştırma kararı aldıran boşanma aşamasındaki Şenay Ayvaoğlu'nu mahalle düğününe gelerek öldürdü. Serkan Ayvaoğlu ise olay yerinden kaçtı.

Hakkında 2 kez uzaklaştırma kararı aldırılan erkek, boşanma aşamasında olduğu kadını öldürdü

Antalya'nın Döşemaaltı ilçesinde Şenay Ayvaoğlu, hakkında 1 yıl içinde 2 kez uzaklaştırma kararı aldıran boşanma aşamasındaki Serkan Ayvaoğlu isimli erkek tarafından öldürüldü.

Serkan Ayvaoğlu, boşanma aşamasında olduğu Şenay Ayvaoğlu ile konuşmak bahanesiyle mahalledeki düğüne geldi. Konuşma bahanesiyle Şenay Ayvaoğlu'nu yanına çağıran Serkan Ayvaoğlu, onu düğün alanından uzaklaştırdı. İkili bir süre sonra tartışmaya başlayınca Serkan Ayvaoğlu, Şenay Ayvaoğlu'nu araca bindirmeye çalıştı ancak kadın reddetti.

Serkan Ayvaoğlu, yanındaki tabancayı çıkarıp Şenay Ayvaoğlu'nun başına ateş edip, aracını da bırakarak kaçtı. İhbarla olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Şenay Ayvaoğlu'nun cansız bedeni, incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Jandarma ekipleri de kaçan Serkan Ayvaoğlu isimli erkeği yakalamak için çalışma başlattı.

Öte yandan Şenay Ayvaoğlu'nun, şiddet gördüğü gerekçesiyle 1 yıl içerisinde eşi hakkında 2 kez uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.

DHA