Sedat Peker'in açıklamalarıyla gündeme gelen kumarhaneci Halil Falyalı, polise teslim oldu. Falyalı ve beraberindeki 3 zanlı beraber mahkemeye çıkarıldı, haklarında 3 gün ek tutukluluk emri verildi.

Halil Falyalı polise teslim oldu

Kumarhaneci Halil Falyalı, beraberindeki 3 zanlıyla birlikte tutuklanarak Girne'de mahkemeye çıkarıldı.

Turgut Katırcı isimli şahsın, çalıştığı kumarhaneden para çaldığı iddiasıyla, kumarhane çalışanları tarafından önce alıkonulması ardından da darp edilmesi ve zorla vekalet imzalatılması iddialarıyla ilgili başlatılan polis soruşturması kapsamında, kumarhane sahibi iş insanı Halil Falyalı tutuklanarak bugün Girne Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

7 Ekim tarihinden bu yana aranan ve dün akşam polise giderek teslim olan Falyalı ile zanlılar Hakan Atıcı, Türkistan Gülce ve Serkan Beyar mahkemede hazır bulundu.

Kıbrıs Postası'nın haberine göre soygun, zorla alıkoyma, şiddet tehdidi ve ciddi darp suçlamalarıyla mahkemeye çıkarılan zanlılar hakkında, ifadelerinin teyit ve tekzibi amacıyla 3 gün poliste tutuklu kalmalarına karar verildi.

Falyalı, organize suç örgütü kurmak suçlamasıyla hakkında kırmızı bülten çıkarılan Sedat Peker’in iddialarına göre Erkam Yıldırım ve Mehmet Ağar’la birlikte kokain ticaretinin de merkezinde yer alıyor.