Halk TV’nin web sitesi halk.com.tr’de YouTube Koordinatörü olarak görev yapan Uğur Yanıkel, 27 yaşında hayata veda etti. Gece saatlerinde Beşiktaş’ta düşmeden dolayı baygın halde bulunan Yanıkel, kaldırıldığı Taksim İlk Yardım Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Halk TV çalışanı, gazeteci Uğur Yanıkel yaşamını yitirdi

Halk TV’nin web sitesi halk.com.tr bünyesinde YouTube Koordinatörü olarak çalışan gazeteci Uğur Yanıkel hayatını kaybetti.

Gece saatlerinde İstanbul Beşiktaş’ta bir sokakta baygın halde bulunan Yanıkel, kaldırıldığı Taksim İlk Yardım Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

27 yaşındaki gazetecinin kesin ölüm nedeni otopsi raporu sonucunda ortaya çıkacak.

Yapılan ilk incelemede, Yanıkel’in Beşiktaş stadının yanında bulunan parkta yaklaşık üç metrelik yükseklikten düştüğü belirlendi. Yerde bir saate yakın baygın halde yatan Yanıkel’in durumunu kimse sağlık ekiplerine bildirmedi.

Yanıkel, bugün saat 15.00’te Okmeydanı Cemevi’ndeki törenin ardından memleketi Ardahan’da son yolculuğuna uğurlandı. Törene katılan Yanıkel’in ailesi, sevenleri ve çalışma arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı.

halk.com.tr’de yer alan haberde, “Bizler Uğur’u iyi kalbi, çalışkanlığı ve neşesiyle hatırlayacağız. Değerli ailesinin ve basın camiasının başı sağ olsun. Uğur hepimiz için yeri doldurulamaz bir boşluk yarattı” denildi.