HalkTv'nin İçmeler'de yapılan yayınına baskın yapıldı. Canlı yayına bağlanan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Marmaris Kaymakamı'nın kendisini arayarak saldırgan Sertan Yüce'nin gözaltına alındığını söylediğini duyurdu.

Halk TV yayınına baskın

HABER MERKEZİ

Halk Tv'nin Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler'de yapılan özel canlı yayınına baskın yapıldı.

Canlı yayın sırasında yayına girmeye çalışan henüz kimliği belirlenemeyen kişiler yayının kesilmesinin ardından ekibe müdahale etti.

Yayını basan 5 kişilik grup "Burada yalan söylüyorsunuz" deyip şiddet kullanarak yayına müdahale etmek istedi.

Halk TV canlı yayınına katılan yorumcular, saldırganlardan birinin Sertan Yüce isimli şahıs olduğunu ve AKP ile bağlantısı bulunduğunu söyledi. Canlı yayına bağlanan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Marmaris Kaymakamı'nın kendisini arayarak saldırgan Sertan Yüce'nin ve diğer 4 saldırganın gözaltına alındığını söylediğini duyurdu.

Video: Murat Ağırel

BURADA YAŞANAN ÜLKENİN GELDİĞİ NOKTA

Yaşananlara dair devam eden yayında konuşan Salim Şen "Gelinen noktada şiddetle cebirle ortadan muhalifler kaldırmaya çalışılıyor. Burada yaşanan şey ülkenin atmosferinin geldiği noktadır" dedi.

SAYMAZ: GEREKİRSA SABAHA KADAR BURADAYIZ

Devam eden canlı yayında Gazeteci İsmail Saymaz: "Yayına müdahale ederiz" diyen Sertan Yüce isimli saldırgana ilişkin "Kışkırtılmış grupların saldırısı bizi durduramayacak. Gerekirse sabaha kadar burada canlı yayın yaparız. Ekmeği elinden alınmış müdahale etmemiş, ormanları yakılmış müdahale etmemiş. Müdahale edecek bu yayını mı buldun" dedi.

Murat Ağırel ise "Buradaki insanlar bu tehditlere karşı boyun eğecek insanlar değil. Yarın da buradayız. Biz kamu kaynaklarının nasıl yağmalandığını anlatmaya devam edeceğiz" diye konuştu.