Sosyal medya hesabından yurttaşlara ağır hakaretlerde bulunan imam Fettah K. hakkında açılan soruşturma tamamlandı. İmam lojmanı olmayan camiden alınarak lojmanı olan başka bir camiye atandı!

Halka hakaret eden imama ödül gibi ceza

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla büyük tepki tepki çeken imama ödül gibi ceza verildi. İmam Fettah K., hakkında açılan soruşturmanın tamamlanması üzerine lojmanı olmayan camiden, lojmanı olan camiye görevlendirildi

Denizli’de imam Fettah K., önceki hafta Facebook hesabından, "İmamlardan rahatsız olan güruh elbet önümüze geleceksiniz, o zaman pamuk yerine rakı şişesi tıkayacağız haberiniz olsun" yaptı.

halka-hakaret-eden-imama-odul-gibi-ceza-716403-1.

Paylaşım büyük tepki çekti ve söz konusu imam hakkında Denizli Müftülüğü soruşturma başlattı. Hakkında açılan idari soruşturma tamamlanan İmam Fettah K.’nin görev yeri değiştirildi.

Fettah K. lojmanı olmayan Bayramyeri Camisi’nden alınarak, lojmanı olan Kirişhane Camisi’nde görevlendirildi.

CHP'DEN TEPKİ

Olayla ilgili açıklamada bulunan CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, duruma tepki gösterdi: “’İmamlardan rahatsız olan güruh elbet önümüze geleceksiniz, o zaman pamuk yerine rakı şişesi tıkayacağız haberiniz olsun’ diyen imam ödüllendirildi. Lojman bile verildi. Bu kadarı da olmaz denilen ne varsa bir bir oluyor. Yazık bu memlekete!”