Müzisyen Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Platformu’yla birlikte pandemi döneminde işsiz kalan müzisyenlerin 400 liraya kadar olan elektrik, doğalgaz ve su faturalarını ödeyeceğini açıkladı. Levent, "Burhan Şeşen, Ceylan Ertem, Gripin ve Manga ile birlikte tüm sahne emekçileri için çözüm arayacağız" dedi.

Haluk Levent açıkladı: Ahbap Platformu'ndan sahne emekçilerine fatura desteği

Müzisyen Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Platformu’yla birlikte pandemi döneminde işsiz kalan müzisyenlerin 400 liraya kadar olan elektrik, doğalgaz ve su faturalarını ödeyeceğini duyurdu.

Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Platformu’yla birlikte pandemi döneminde işsiz kalan müzisyenlerin 400 liraya kadar olan elektrik, doğalgaz ve su faturalarını ödeyeceğini duyurdu. Levent'in, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Müzisyenler! Ödenmemiş su, elektrik ve doğalgaz faturanız varsa bizlere başvuru yapın. 400 TL’ye kadar olan faturalarınızı ödeyeceğiz. (Bugün Saat 14.30 da başvuru açacağız) Ayrıca bir heyet oluşturup kalıcı bir çözüm için Ankara’ya gideceğiz. Hepimiz zor durumdayız. Sevgili Müzisyenler! Sevgili sahne emekçileri! Rodi, sesçi, ışıkçı kardeşlerim. 400 TL’ye kadar olan faturalarınız için aşağıdaki linkten başvurunuzu yapabilirsiniz. https://ahbap.org/yardim/237d300d

Çözüm için, konserlerimiz için Ankara’ya gitmek istediğimizi belirtmiştik. Birçok sanatçı dostumuz aradı. Hepsine teşekkür ediyoruz. 5 kişilik ekip oluşturduk.

Burhan Şeşen, Ceylan Ertem, Gripin ve Manga ile birlikte tüm sahne emekçileri için çözüm arayacağız.”