Şarkıcı Haluk Levent, bu akşamki konserinin gelirlerinin, Ankara Çayyolu'ndaki bir eğlence yerinde istekte bulundukları şarkıyı bilmediği bahanesiyle öldürülen müzisyen Onur Şener'in kızının eğitim masrafları için harcanacağını duyurdu.

Haluk Levent: Bu akşamki konserimin gelirleri Onur Şener'in kızının masrafları için harcanacak

Şarkıcı Haluk Levent, bu akşam Kuruçeşme Paraf Açık Hava'da gerçekleştireceği konserin gelirlerinin, Ankara Çayyolu'ndaki bir eğlence yerinde üç kişi tarafından istekte bulundukları şarkıyı bilmediği gerekçesiyle ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren müzisyen Onur Şener'in kızının eğitim masrafları için harcanacağını duyurdu.

Şener'in katillerinden Ali Gündüz'ün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda bürokrat, İlker Karakaş'ın aynı bakanlıkta müfettiş ve Semih Soyalp'in Turkish Aerospace Industries -Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ -TUSAŞ'da (TAİ) mühendis olduğunu açıklayan Levent, "Bu akşam Onur Şeref için söyleyeceğiz şarkıları. Elimden başka bir şey gelmiyor" ifadelerini kullandı.

Levent paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

NE OLMUŞTU?

Ankara Çayyolu’ndaki bir eğlence yerinde Ali Gündüz, İlker Karakaş ve Semih Soyalp istekte bulundukları şarkıyı bilmediği bahanesiyle tartıştıkları müzisyen Onur Şener’i ağır yaralamış, Şener, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Saldırganlardan Ali Gündüz ile İlker Karakaş'ın Çalışma Bakanlığı’nda bürokrat, diğerinin ise kamu savunma şirketi Turkish Aerospace Industries -Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ -TUSAŞ'da (TAİ) mühendis olduğu ortaya çıkmıştı.

Ali Gündüz, Semih Soyalp ve İlker Karakaş, 'kasten öldürme' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından tutuklanmıştı.