Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem sonrası başlatılan yardım kampanyaları devam ediyor. Deprem bölgesinin ihtiyaçları için İstanbul'da firmalarla görüşecek olan Sanatçı ve Ahbap Derneği’nin kurucusu Haluk Levent'e, Kıvanç Tatlıtuğ ve Oktay Kaynarca eşlik edecek.

Haluk Levent, Kıvanç Tatlıtuğ ve Oktay Kaynarca, deprem bölgesinin ihtiyaçları için firmalarla görüşecek
Fotoğraflar: AA

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem, 6 Şubat sabahı 10 ilde yaklaşık 13,5 milyon kişinin yaşadığı bölgeyi yıktı. Açıklanan son resmi verilere göre, 12 bin 873 kişi yaşamını yitirdi, 62 bin 937 kişi de yaralandı.

Türkiye'nin her yanından belediyeler, dernekler, sivil toplum örgütleri, siyasi partiler, spor kulüpleri toplayabildikleri her türlü yardım malzemesini deprem bölgesine ulaştırmak için yoğun çaba sarfederken, depremzedeler için destek kampanyası başlatan isimlerden olan sanatçı ve Ahbap Derneği kurucusu Haluk Levent de, Twitter hesabından depremle ilgili paylaşım yapmaya devam ediyor.

Bölgenin acil ihtiyaçları için İstanbul’a geldiğini belirten Levent paylaşımında, "Bir dizi firmayla pazarlık yaparken yanımda sıkı pazarlık yapacak Kıvanç Tatlıtuğ, Oktay Kaynarca gibi dostlar olacak" dedi.

Levent, paylaşımında, "Bölgenin acil ihtiyaçları için İstanbul’a geldim. Çadırdan jeneratöre, güneş enerjisi şirketlerinden, yemek şirketlerine kadar bir dizi firmayla pazarlık yaparken yanımda sıkı pazarlık yapacak Kıvanç Tatlıtuğ, Oktay Kaynarca gibi dostlar olacak. Her yerle görüşeceğiz" ifadelerini kullandı.