Sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Levent, "Doktor, iki kez aşı olduğumdan dolayı böyle sağlıklı ve hafif atlattığımı söylüyor" dedi.

Haluk Levent koronavirüse yakalandı

AHBAP (Anadolu Halk ve Barış Platformu) Derneği kurucu başkanı olan sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığını duyurdu. Levent, "Doktor, iki kez aşı olduğumdan dolayı böyle sağlıklı ve hafif atlattığımı söylüyor" ifadelerini kullandı.

Hastalığı nedeniyle konserlerinin birkaç gün erteleneceğini duyuran Levent, şöyle konuştu:

"Canlarım! Bugün Moskova’da Rus Kızılordu ile cumhuriyet marşlarıyla ilgili provalar yapacaktım. Biliyorsunuz, gelecek ay Rus Kızılordu ile konserlerim var. Ama olmadı, gidemedim Moskova’ya. Dün yaptırdığım PCR testi pozitif çıkmış. Ben de inanamıyorum, şaşkınlık içerisindeyim. Hiçbir belirtisi yok, hiçbir şeyi yok. Covid olmadığıma yemin edebilirim ama ispat edemem. Bu nedenle birkaç gün dinlenmem gerekecek. Doktor, iki kez aşı olduğumdan dolayı böyle sağlıklı ve hafif atlattığımı söylüyor ama ben neden hafif atlatıyorum, onu da bilmiyorum. Dediğim gibi hiç değişen bir şey yok. Konserlerim birkaç gün ertelenecek, sizinle paylaşmak istedim. AHBAP faaliyetlerimiz devam ediyor, keyifli keyifli Zoom toplantılarına giriyorum."