Deprem bölgesinde yardım faaliyetleri yürüten Ahbap Derneği’nin kurucusu, sanatçı Haluk Levent, cep telefonuna saniyeler içinde gelen mesajlar üzerinden yaşanan çaresizliği gösterdi. Levent, “Telefonumun haline bakın, görün. Ne yapacağımızı biz de bilmiyoruz” dedi.

Haluk Levent’ten çaresizlik paylaşımı: “Telefonumun haline bakın”

HABER MERKEZİ

Deprem felaketinin yaşandığı ilk andan itibaren bölgeye giden sanatçı ve Ahbap Derneği’nin kurucusu Haluk Levent, cep telefonuna gelen mesajları bir video ile gösterdi.

“Gördüğünüz gibi, saniyede akan telefonlar” diyen Levent’e WhatsApp uygulamasından aynı anda çok sayıda mesaj geldiği görüldü.

Levent, yaşanan çaresizliği gözler önüne sererken, yetişemediği insanlardan özür diledi. Ne yapacaklarını bilmediğini söyleyen sanatçı, şunları kaydetti:

“O kadar çok yerden aranıyoruz ki özellikle gerçekten enkaz altında kalmış insanların çığlığına yetişmeye çalışıyoruz. Tabii bu mesajlar geliyor, kimileri ‘Okumuyor musunuz?’ diyor ama okumaya, açmaya fırsat olmuyor. Yine de ben ekibime bırakıyorum ve onlar tek tek bakıyorlar. Hepinizden şimdiden özür diliyorum. Telefonumun haline bakın, görün. Ne yapacağımızı biz de bilmiyoruz. Ama tek tek de yetişmeye çalışıyoruz.”