Antalya'da hamsterı tokatlayıp ısırmaya kalkışan S.K. isimli kişi gözaltına alınıp, 947 lira para cezası uygulandıktan sonra bırakıldı.

Hamsterı tokatlayıp, ısırmaya kalkışan kişiye para cezası

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, kucağına aldığı hamster cinsi fareyi tokatlayıp, ısırmaya çalıştığı anların görüntüleri ortaya çıkan kişinin kimliği belirlendi.

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından harekete geçen Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cep telefonu görüntülerinin yanı sıra çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Polis yaptığı çalışma sonucu genç kadının S.K. olduğunu belirledi. Polis tarafından gözaltına alınan S.K.'ye Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında 947 lira para cezası uygulandıktan sonra bırakıldı.

NE OLMUŞTU?

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, bir kişi kucağına aldığı hamster cinsi fareyi tokatlayıp, ısırmaya çalıştı. Olaya ilişkin görüntüler tepki çekti.

Gazipaşa ilçe merkezinde kaydedilen görüntülerde, kimliği öğrenilemeyen bir kişi, kucağına aldığı hamster cinsi fareyi tokatlarken kaydedildi.

Zaman zaman hayvanın kafasını da ısırmaya çalışan şahsın neden böyle bir şey yaptığı belirlenemedi.

Çevredekiler tarafından kaydedilen görüntüler, sosyal medyada yayılınca hayvan hakları savunucuları ve hayvanseverler yaşananlara tepki gösterdi. Bazı kullanıcılar ise şahsın hayvanı sevmeye çalıştığını iddia etti.