Aktrol tarzı paylaşımlarıyla bilinen iktidara yakın eski karikatürist Hasan Kaçan'ın TRT'deki programına konuk olan Uykusuz dergisinin karikatüristlerinden Ersin Karabulut eleştiri yağmuruna tutuldu. Karabulut, program davetini sunucunun kim olduğunu bilmeden kabul ettiğini söyledi.

Hasan Kaçan'ın programına katılan Ersin Karabulut'tan eleştirilere yanıt

Uykusuz dergisinin karikatüristlerinden Ersin Karabulut’un, AKP'li Hasan Kaçan’ın TRT 2’de yayınlanan programına konuk olmasına tepki geldi.

Fenomen çizgi karakter Otisabi’nin yaratıcısı Yılmaz Aslantürk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla karikatürist Ersin Karabulut’u eleştirdi.

Karabulut’u, Erdoğan’a yakın oyuncu Hasan Kaçan’a konuk olması üzerine eleştiren Aslantürk, “Hangi partinin yandaşı olduğunu ülkenin bu hale gelmesindeki katkılarını bu kadar çabuk unutmuş olamazsın” dedi.

Karabulut’a eleştirel karikatür ve kapaklarını hatırlatan Aslantürk, “Çizdiğin yüzlerce karikatür ve kapaklar da mı silindi hafızandan” dedi.

Binlerce Uykusuz okuru da Karabulut'a benzer tepkilerini dile getirdi.

Karabulut ise eleştirilere yanıt veren bir paylaşım yaptı. "Söz konusu program davetine sunucusunun kim olduğunu öğrenmeden önce evet dedim" ifadelerini kullanan Karabulut, Yılmaz Aslantürk'e de kendisini kalabalığın ortasına attığı gerekçesiyle tepki gösterdi.

Karabulut'un paylaşımı şöyle: