Rize Çayeli’de partisinin ilçe kongresine katılan AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, “Hep doğru işler yaptık” iddiasında bulundu.

Hayati Yazıcı: Hep doğru işler yaptık

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, milletin emaneti kendilerine tevdi ettiği günden bu yana siyasetlerinin merkezinde millet olgusu olduğunu unutmadan hep doğru işler yaptıklarını iddia etti.

Yazıcı, partisinin Fındıklı İlçe Başkanlığı Kongresine katılarak partililerle bir araya geldi.

Ardından Çayeli İlçe Başkanlığı Kongresine katılan Yazıcı, burada yaptığı konuşmada, "Biz milletin emaneti bize tevdi ettiği günden bu yana siyasetimizin merkezinde millet olgusu olduğunu unutmadan hep doğru işler yaptık. Eksiğimiz var. Gündeme almadığımız hiçbir sorun alanı yok. Kapsayıcı bir siyaset tarzımız var. Bayrağımız dünyanın en güzel bayrağı. Şehitlerimizi temsil eden görseli var. Bağımsızlığı simgeleyen görseli var. Bu hepimizin. O halde 83 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup da bayrağı olmayan bir Allah'ın kulu var mı? Bunun dışında herhangi birisi bayrak diye bir paçavrayı alır sallarsa ne yaparız. Onun elini kırarız. Vatan hepimizin dedik” ifadelerini kullandı.

Yazıcı, Türkiye'nin içinde bulunduğu coğrafyanın önemine dikkati çekerek "Dünyanın merkezindeyiz. Bu pozisyon Türkiye'ye bir üstünlük sağlıyor ama bu yetmiyor. Bu coğrafi üstünlüğü daha güçlü hale getirecek, avantajını iyi kullanacak lidere ihtiyacı var ülkenin. O lider de Recep Tayyip Erdoğan'dır. Birlik ve bütünlüğümüz en büyük gücümüzdür" diye konuştu.

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçinde, mevcut başkan İshak Karahan yeniden seçildi.