BirGün yazarı Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu’nun ‘50 Soruda Küresel İklim Değişikliği ve İnsanlar’ adlı yeni kitabı raflardaki yerini aldı

Hayri Kozanoğlu’ndan '50 Soruda Küresel İklim Değişikliği ve İnsanlar'

BirGün yazarı Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu'nun Altınbaş Üniversitesi tarafından ‘Herkes İçin’ başlığı altında yayımlanan ’50 Soruda’ serisinin son kitabı Küresel İklim Değişikliği ve İnsanlar’ ile okurlarıyla buluşuyor.

Kozanoğlu Altınbaş Üniversitesi Yayınları etiketiyle çıkan yeni kitabında, “Küresel ısınmanın sorumlusu bizler miyiz?, ‘İklim değişikliği inkarcılığı neden sakıncalı?, ‘Denizlerin yükselmesi nereye varacak? Ve ‘İçimizde bir mağara insanı mı yaşıyor? Sorularının cevaplarını arıyor.

İklim değişikliğinin herkesin anlayabileceği açık bir dille ele alındığı kitapta, iklim değişikliğine dair farkındalığı ve bilgi birikimini arttırmak amaçlanıyor.

hayri-kozanoglu-ndan-50-soruda-kuresel-iklim-degisikligi-ve-insanlar-700151-1.

HAYRİ KOZANOĞLU KİMDİR?

19 Şubat 1956 yılında doğan Hayri Kozanoğlu, Endüstri Mühendisliği Bölümü´nü bitirdikten sonra, yüksek lisans ve doktorasını işletme finansmanı dalında yaptı. Akademik kariyerine Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’ne araştırma görevlisi olarak başlayan Prof. Dr. Kozanoğlu, şu an Altınbaş Üniversitesi'nde akademik kariyerini devam ettirmektedir.

KİTAPLARI

*Küreselleşme Heyuleası

*Enine Boyuna Küresel Kriz

*Uçuramayan Balon: Finans

*Hem Eşitlik hem Özgürlük

*Yuppiler, Prensler ve Bizim Kuşak

*Küresel Krizin Anatomisi

*50 Soruda Teknolojik Gelişmeler ve Hayatımız

*Babaannemin Yön Arayışı

*50 Soruda Küresel İklim Değişikliği ve İnsanlar

*Neoliberalizmin Gerçek 100'ü