Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde tutuklanan Siirt eski Belediye Başkanı ve Demokratik Toplum Kongresi (DTK) üyesi Selim Sadak, adli kontrol kararıyla tahliye edildi. 10 Mart günü yerel seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir HDP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli ile katılan Selim Sadak, buradaki konuşması nedeniyle gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Siirt […]

HDP’li Selim Sadak tahliye edildi

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde tutuklanan Siirt eski Belediye Başkanı ve Demokratik Toplum Kongresi (DTK) üyesi Selim Sadak, adli kontrol kararıyla tahliye edildi.

10 Mart günü yerel seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir HDP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli ile katılan Selim Sadak, buradaki konuşması nedeniyle gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Siirt eski Belediye Başkanı ve DTK Üyesi Selim Sadak, avukatlarının itirazı üzerine bugün Şanlıurfa 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ara duruşmada adli kontrol şartı getirilerek tahliye edildi.