Heavy metal ve hard rock’ın son kalesi DeliKasap Dergi'nin yeni sayısı çıktı

Daha önce Pelin, Taksim Bahçesi gibi kara-romanlarıyla gündeme gelen Atlantis’ten Gelen Adam rumuzuyla bilinen Murat Arda yönetiminde hazırlanan DeliKasap, yeni sayısını yayımladı.

DeliKasap Dergi, şimdiye kadar yayımlanmış legal ve illegal çoğu dergi, fanzin ve bilimum rock, metal, punk, underground ağırlıklı neşriyatlardan farklı duruşuyla dikkat çekiyor. Türkiye’de müzik medyası alanında 2001’den beri yayınını sürdüren DeliKasap Dergi, “Devlet Büyüklerine Hakaret” suçundan defalarca yargılanan ilk ve son rock & roll neşriyatı.

KAPAKTA GUNS N' ROSES

DeliKasap Dergi, 666+1. sayısında Guns N’ Roses’ı kapağa taşıdı.

delikasap.org üzerinden aktif bir müzik gazeteciliği de sürdüren DeliKasap, aktif kullandıkları sosyal medya hesapları ile rock, punk ve metal kültürüne öncülük ediyor. Dergide yeraltı edebiyatı, çizgi roman ve sinema gibi dallar da yer buluyor.

DeliKasap Dergi, son sayısını bağımsız kitapevlerinin yanı sıra delikasap.org adresinden okurlara ulaştırıyor.

Pink Floyd’tan Slayer’a, Def Leppard’tan Toto’ta sayısız dünya devi ile özel röportaj yapmayı başaran DeliKasap, 666+1. Sayısında da yine ülke ve dünyadan birçok rock, metal ve punk devi ile özel söyleşiler gerçekleştirdi.

DeliKasap Dergi’ye dair Murat Arda’nın mesajı şöyle:

“Türkiye’de müzik kültürü dergiciliği konusunda DeliKasap türünün son örneği. Sözde değil özde müzikseverlerin dergilerimizi edinmelerini, DeliKasap Dergi sosyal medya hesaplarını takip etmelerini, olumlu ve olumsuz eleştirilerini asla sakınmamalarını rica edeceğiz. Bağımsız yayıncılığa güç veriniz, DeliKasap Dergi’yi destekleyiniz…”

DeliKasap'ın son sayısı siteden sipariş edilebiliyor.