Henry Cavill, The Witcher dizisi hakkında konuştu

DC’nin son Superman’i Henry Cavill, önümüzdeki günlerde Netflix’te yayınlanacak olan The Witcher dizisi hakkında konuştu.

Oyun dünyasının en başarılı serilerinden biri olan The Witcher, sonunda live-action tarzı bir çalışmayla izleyici karşısına çıkacak. Bilindiği üzere Netflix, The Witcher dizisi için 2018’de çalışmalara başlamıştı. Aslında dizi için planlanan yayın tarihi 2020 ya da 2021’di. Fakat izleyicilerden gelen yoğun talep, Netflix’in yayın tarihini öne almasını sağladı.

Önümüzdeki Kasım ayında yayınlanması beklenen The Witcher dizisi için çekim aşamaları kısa süre önce tamamlanmıştı. Dizide Geralt karakterine hayat verecek olan DC’nin son Superman’i Henry Cavill yapım hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Cavill, The Witcher evreniyle ilk olarak oyunlar sayesinde tanıştığını ifade etti. Sonrasında kitapları okuyarak bu evren ile birlikte nefes almaya başladığını ifade eden başarılı oyuncu, hep Geralt karakterini canlandırmak istediğini söyledi.

Netflix projesinde yer almak için can attığını da ifade eden Cavill, seçmelere gittiğinde tamamen hazır olduğunu ve rolü kapmasının da çok zor olmadığını belirtti.

Görünen o ki The Witcher dizisinde kendisini rolüne adamış ve Geralt ile bütünleşmiş bir Henry Cavill izleyeceğiz.