Henry Cavill sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile başrolüne hayat verdiği The Witcher'ın yeni sezonunda yer almayacağını açıkladı. Cavill, "Rivialı Geralt olarak yolculuğum hem canavarlar hem de maceralarla doluydu. Ancak ne yazık ki dördüncü sezonda madalyonumu ve kılıçlarımı bırakacağım" dedi.

Henry Cavill, The Witcher'ın yeni sezonunda yer almayacağını duyurdu

Netflix'in popüler fantastik dizisi 'The Witcher'ın Rivialı Geralt karakterine hayat veren oyuncu Henry Cavill, dizinin 4'ün sezonunda yer almayacağını açıkladı.

Kararı Instagram hesabından duyuran Cavill, "Rivialı Geralt olarak yolculuğum hem canavarlar hem de maceralarla doluydu. Ancak ne yazık ki dördüncü sezonda madalyonumu ve kılıçlarımı bırakacağım" ifadelerine yer verdi.

Cavill yaptığı açıklamada karakteri artık Liam Hemsworth'un canlandıracağını duyurdu.

Cavill, açıklamasında şunları kaydetti:

"Benim yerime Liam Hemsworth Beyaz Kurt rolünü üstlenecek. En büyük edebi karakterlerin yaptığı gibi, Geralt'ı canlandırmak için harcadığım zamana saygı duyarak ve Liam'ın bu en büyüleyici ve incelikli adamı nasıl ele alacağını görmek için heyecanla meşaleyi devrediyorum. Liam, sevgili efendim, bu karakterin harika bir derinliği var, içine dalmanın ve neler bulabileceğinizi görmenin tadını çıkarın."

Hemsworth’de konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bir Witcher hayranı olarak Geralt of Rivia'yı oynama fırsatına çok sevindim. Henry Cavill inanılmaz bir Geralt oldu ve bana dizginleri verdiği, macerasının bir sonraki bölümü için Beyaz Kurt'un bıçaklarını kullanmama izin verdiği için onur duyuyorum” ifadelerini kullandı.