Türkiye Basketbol Federasyonu ile Türkiye’nin yerli e-ticaret platformu Hepsiburada arasında imzalanan anlaşmayla Hepsiburada; milli takımlar ana sponsoru oldu.

Kaynak: AA
Hepsiburada, Türkiye Basketbol Federasyonu milli takımlar ana sponsoru oldu
Fotoğraf: AA

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile e-ticaret platformu Hepsiburada arasında, milli takımlar ana sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Sponsorluk anlaşmasına ilişkin imza töreni, İstanbul Mandarin Oriental Otel'de düzenlendi.

Törende TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, federasyon yöneticileri, Hepsiburada Üst Yöneticisi (CEO) Nilhan Onal Gökçetekin, A Milli Kadın Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun ile bazı oyuncular da hazır bulundu.

Türkoğlu, sponsorluk anlaşmasıyla ilgili, "Dijital ticaretin ülkemizdeki lider kuruluşlarından Hepsiburada'nın milli takımlar ana sponsoru olduğunu duyurmanın gururunu yaşıyoruz. Böylesine büyük bir markayla işbirliği yaptığımız için heyecanlı ve gururluyuz. Hepsiburada'ya, Türk basketboluna destekleri için teşekkür ediyoruz." dedi.

Başkan Türkoğlu, Türk basketbolunun finansal ve idari olarak sağlam temele oturması için göreve geldiklerinden bu yana etkili çalışmalar yürüttüklerini ve 12 sponsorluk anlaşması imzaladıklarını aktardı.

Basketbol liglerinde eşsiz mücadeleler yaşandığını ve heyecan dozunun her sene daha çok arttığını da belirten Hidayet Türkoğlu, gelecek hafta Avrupa Şampiyonası'na katılacak A Milli Kadın Takımı'na başarılar dilediğini, ay-yıldızlı ekibin üst üste 10. kez bu şampiyonaya katılmasının kendilerini gururlandırdığını kaydetti.

"Grubumuzu en iyi yerde bitirerek madalya kazanmak istiyoruz." diyen Türkoğlu, 16 ve 18 yaş altı milli takımlarına da Avrupa şampiyonalarında başarı diledi.

Hepsiburada Üst Yöneticisi Nilhan Onal Gökçetekin, e-ticaretin milli takımı olarak sponsorluklarını duyurdukları bir gün yaşadıkları için mutlu olduklarını anlatarak, "Biz e-ticareti Türkiye'de kuran şirketiz, milli takımız. 41 bin tane kadın girişimci yetiştirdik, 5 milyona yakın kişiye istihdam sağlıyoruz. Türkiye'de ticareti emin adımlarla büyütüyoruz. En çok tavsiye edilen site olmaktan gurur duyuyoruz. Bugün basketbolcularımıza, ülkemize yapacağımız katkı için mutluyuz. Güçlerimizi birleştirerek ülkemize daha büyük katkılar yapacağımıza inanıyorum. Tüm gücümüzle milli takımları destekleyeceğiz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Hidayet Türkoglu ile Nilhan Onal Gökçetekin, sponsorluk anlaşmasına imza attı.