Sabancı Holding, mağaza faaliyetlerine ara verilen Teknosa çalışanlarını CarrefourSA'da görevlendirme kararı aldı

Herkes evde kalamıyor ‘champ’: Kapatılan Teknosa çalışanları Carrefour’da görevlendirildi!

HABER MERKEZİ

Koronavirüs salgını nedeniyle mağaza faaliyetlerine ara verilen Teknosa çalışanlarının, bu süreçte Sabancıların diğer şirketi olan CarrefourSA'da çalıştırılacağı açıklandı. Holding tarafından alınan bu karar, Sabancı Ailesi’nin 4. kuşak üyesi Hacı Sabancı’nın yalısının denize bakan cephesinden foto paylaşıp kendisine ‘dışarı çıkmayın’ uyarısı yapan bir yurttaşa verdiği “Sakin ol champ… Evdeyim” cevabını akıllara getirdi.

Sabancı Holding, koronavirüs salgını sürecinde mağazalarındaki faaliyetlerine geçici bir süre ara veren Teknosa’nın çalışanlarıyla ilgili yeni bir karar aldı. Holding, Teknosa çalışanlarının Sabancılara ait bir diğer şirket olan CarrefourSA marketlerinde görevlendirileceğini açıkladı.

ZOR ZAMANLARDAN GEÇİYORUZ

Türkiye'nin zor zamanlardan geçtiğini belirten Sabancı Holding Üst Yöneticisi (CEO) Cenk Alper tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Geldiğimiz noktada Teknosa ile CarrefourSA arasında kısa süreliğine bir iş birliğini başlattığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu iş birliği ile CarrefourSA'nın artan iş yükünü karşılamak için 150 Teknosa çalışanının bir süreliğine CarrefourSA marketlerinde görev almasını hedefliyoruz. Bunun yanı sıra Teknosa'nın ürünleri, ilk etapta seçili 5 CarrefourSA marketinde müşterilerle buluşacak.”

Sabancı Holding’in aldığı bu kadar, devletin “Evde kal” çağrısına rağmen milyonlarca emekçilerin çalışmak için dışarı çıkmak zorunda olduğunu bir kez daha ortaya koyarken, öte yandan Sabancı Ailesi’nin 4. kuşak üyesi olan Hacı Sabancı’nın geçtiğimiz günlerde yaptığı bir Instagram paylaşımını da akıllara getirdi.

YALIDAKİ KONFOR

Oturduğu yalının denize bakan tarafından bisiklet ile kardio yaptığı bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan 33 yaşındaki Hacı Sabancı, bir takipçisinin evde kalması yönündeki uyarısına “Sakin ol champs… Evdeyim” ifadeleriyle yanıt vermişti. Sabancı’nın bu tavrı ve sahip olduğu maddi olanakları zor şartlarda koronavirüs salgınıyla mücadele insanların gözüne sokması sosyal medyada geniş kesimlerin tepkisi çekmişti.

herkes-evde-kalamiyor-champ-kapatilan-teknosa-calisanlari-carrefour-da-gorevlendirildi-706889-1.

herkes-evde-kalamiyor-champ-kapatilan-teknosa-calisanlari-carrefour-da-gorevlendirildi-706890-1.