Karşıyaka Belediyesi’nin “Korona Günlükleri” etkinliğinin bu haftaki konukları yazar Hidayet Karakuş ile araştırmacı yazar ve akademisyen Efdal Sevinçli olacak

Hidayet Karakuş ve Efdal Sevinçli ‘Korona Günlükleri’ne konuk oluyor

BİRGÜN İZMİR

Karşıyaka Belediyesi’nin “Korona Günlükleri” etkinliğinin bu haftaki konukları yazar Hidayet Karakuş ile araştırmacı yazar ve akademisyen Efdal Sevinçli olacak.

Haluk Işık’ın yönettiği ve belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan etkinlikte 6 Temmuz Pazartesi günü saat 16.00’da Hidayet Karakuş ile “Yaşamak, yazmak ve ötesi” başlığı altında, Karakuş’un Sivas-Madımak Katliamı tanıklığından yazarlık serüvenine, ülkemiz edebiyatının durumundan İzmir’e dair düşünceleri ve önerilerine bir ufuk turu gerçekleştirilecek.

8 Temmuz Çarşamba günü aynı saatte Efdal Sevinçli, İzmir Basın Tarihi üstüne yaptığı araştırmalarını, kültür ve sanat tarihine bakışını, Şehir Tiyatrosu kurulma çalışmalarına dair düşüncelerini ve İzmir’in kültür-sanat açısından yarınlarına dair görüşlerini anlatacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, etkinliğe dair yaptığı açıklamada şunları belirtti: “Her konuğu ve konusuyla yoğun bir ilgi yaratan etkinliğimizde, bu hafta da çok önemli konukları ağırlıyoruz. İzmir’den ülkemiz kültür ve sanatına büyük katkıda bulunan Sayın Hidayet Karakuş ile Sayın Efdal Sevinçli, kuşkusuz hepimize çok değerli pencereler açacak. Konuklarımıza şimdiden teşekkür ediyor, hemşerilerimizi ve yeryüzünde ulaştığımız herkesi, bu önemli buluşmalara davet ediyorum.”

hidayet-karakus-ve-efdal-sevincli-korona-gunlukleri-ne-konuk-oluyor-753021-1.hidayet-karakus-ve-efdal-sevincli-korona-gunlukleri-ne-konuk-oluyor-753022-1.