Sabah yazarı Hıncal Uluç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mesajlarını dönmemesine sitem ederek "Büyükşehir Başkanı olunca değişti. Başka hesaplara düştü," dedi

Hıncal Uluç'tan İmamoğlu'na: Not bıraktım, dönmedin

Sabah yazarı Hıncal Uluç, köşesinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sitemlerde bulundu.

Uluç, yazısının girişinde İBB'nin Kadıköy iskelesinin önüne şehir hatları vapurlarını park etmesini eleştirdi. Eleştiri üzerinden İmamoğlu'na lafı getiren Uluç, "Dayanamadım, yazdım, İmamoğlu Başkanı uyardım..
"Bir pazar sabahı, çay, kahve, ya da çay simit parasına ailecek hoşça vakit geçiren İstanbul halkının keyfini berbat etme. Şehir Hatları İşletmene emir ver, o vapuru park edecek bir başka yer bulsunlar" dedim..
Beylikdüzü Başkanıyken önce hayranı, sonra dostu olduğum İmamoğlu, Büyükşehir Başkanı olunca değişti. Başka hesaplara düştü. Kendi hayat planı, kendi bilir.." ifadelerini kullandı.

Uluç, "1994'te yüzde 24 oyla, İstanbul Belediye Başkanlığı'nı rakip oylar bölündüğü için, o da kıl payı kazanan Recep Tayyip Erdoğan, 4 yıllık icraatıyla öyle kalpler kazandı ki, bir daha hiçbir seçim kaybetmedi ve 2014'te yüzde 51.7 ile Cumhurbaşkanı, 2018'de yüzde 52 oy alarak Başkan oldu," diye yazdı ve şöyle devam etti:

"İmamoğlu Başkan..

Seni İstanbul'a ilk seçildiğin zaman, dostum olarak bana verdiğin cebinden aramış ve bir pazar sabahı, kendi konserine davet etmiştim, Beylikdüzü'ndeyken sen beni harika konserlere davet ederdin, koşar giderdim. Şimdi patronu olduğun bu harika kitapevi ve kafeyi görmeni ve burada her pazar sabahı düzenlenen Klasik Sabahlar Kahve Konserleri'ni izlemeni, ben istemiştim.

"Çok isterdim ama, bugünüm çok yoğun" dedin. Son görüşmemiz oldu. O telefonu daha sonra denediğimde, baktım başkasının elinde. Not bıraktım. Dönmedin. Mesajı aldım, bir daha aramadım.
Köşemde yazdım, konuları, sorunları.. Bir ama bir tekine zahmet edip cevap vermedin. Eeee!. Çok yoğundun tabii.. Ve tabii eski dostlarla da işin bitmişti, öyle değil mi Başkan..

Yolun açık olsun!.."