İstabul'da polisten kaçan hırsızlık şüphelisi öksürerek kurtulmaya çalıştıktan sonra ambulans gelince 'Vallahi korona değilim' diye yalvardı.

Hırsızlık şüphelisi öksürerek polisten kurtulmaya çalıştı

İstanbul'da Kabataş Tramvay Durağı'nda dün saat 18:15 sıralarında turistlerin pasaportlarını çaldığı iddia edilen İran uyruklu bir kişi, ihbar üzerine polis tarafından yakalandı.

Şüpheli, polis merkezine götürülmek üzere araca bindirilecekken bir anda öksürmeye başladı. Hırsızın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına yakalanmış olabileceğinden şüphelenen polis, durumu sağlık görevlilerine bildirdi.

ATEŞİ DÜŞÜK ÇIKTI

Corona virüse karşı özel giyimli sağlık çalışanları, polis tarafından tramvay durağındaki kullan-at satış noktasında muhafaza altına alınan hırsızın ateşini ölçtü. Şüpheli, ateşinin düşük çıkmasına rağmen tedbir amaçlı olarak hastaneye götürülmek istendi.

"VALLAHİ KORONAVİRÜS DEĞİLİM"

Hastaneye gitmek istemeyen şüpheli, ambulansa bindirilirken kendisine eşlik eden polislere bu kez "Vallahi korona değilim" diyerek yalvardı. Şüphelinin kontrol için bir süre tutulduğu kullan-at satış noktası bir görevli tarafından dezenfekte edildi.

DHA