Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Melih Gökçek, dün İstanbul'da meydana gelen hortuma ilişkin İmamoğlu'na göndermede bulunarak, "Her şey güzel olacaktı. Böyle hortum görmedik. Yalan mı İmamoğlu?" dedi. Bu paylaşımı nedeniyle alay konusu olan Gökçek için sosyal medyada kullanıcılar, 'hortum uzmanı' yanıtını verdi

Hortumdan İmamoğlu'nu sorumlu tutan Gökçek'e sosyal medyadan yanıt: 'Hortum uzmanı' konuşuyor

AKP'li Melih Gökçek, İstanbul’da oluşan hortumdan İstanhul Büyüklediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sorumlu tuttu. Gökçek, İmamoğlu'na göndermede bulunarak ''Her şey güzel olacaktı. Böyle hortum görmedik. Yalan mı İmamoğlu?” paylaşımını yaptı.

İstanbul'da yaşanan şiddetli yağmur etkisini gösterdi. Yolların sular altında kaldığı İstanbul'da, şiddetli yağmur öncesinde hortum meydana geldi.

Melih Gökçek, sosyal medya hesabından İstanbul’da bugün şiddetli yağış esnasında yaşanan hortumun görüntülerini “İstanbul İstanbul olalı böyle hortum görmedi. ‘Her şey güzel olacaktı’. Böyle hortum görmedik. Yalan mı İmamoğlu?” notuyla paylaştı.

SOSYAL MEDYADA YİNE ALAY KONUSU OLDU

İstanbul'da görülen hortumu İmamoğlu'na bağlayan Gökçek, sosyal medyada yine alay konusu oldu. Sosyal medya kullanıcıları yaptıkları paylaşımlarda Gökçek için, "hortumu başkanlığınız döneminde öğrendik" gibi ifadeler kullandı.

HORTUM İMAMOĞLU'NUN SUÇU, YAĞMUR 'AFAT'

Hortum için İmamoğlu'nu suçlayan Gökçek, Belediye Başkanlığı döneminde yağan her yağmurda göle dönen Ankara için, "Bu her belediyenin başına gelebilir... Afat altyapı dinlemez" demişti.