HSK, evli olduğu İlksen Tüzün’ü öldürdükten sonra intihar ettiği belirtilen Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Serkan Tüzün hakkında taziye mesajı yayımladı. Tepki çeken mesaj, daha sonra HSK'nin sitesinden kaldırıldı.

HSK’den, evli olduğu kadını öldürdükten sonra intihar eden Serkan Tüzün için taziye mesajı: Tepkilerin ardından kaldırıldı!

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), evli olduğu İlksen Tüzün’ü vurduktan sonra intihar ettiği belirtilen Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Serkan Tüzün için taziye mesajı yayımladı. Sosyal medyada pek çok kişi tarafından tepki gösterilen mesaj, bir süre sonra HSK'nin sitesinden kaldırıldı.

“Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Daire Başkanı Sayın Serkan Tüzün'ün vefat ettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız” denilen mesajda, “Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz” ifadeleri kullanıldı.

hsk-den-evli-oldugu-kadini-oldurdukten-sonra-intihar-eden-serkan-tuzun-icin-taziye-mesaji-1070932-1.

YAYIN YASAĞI!

Öte yandan, Ankara 1’inci Sulh Ceza Hakimliği Tüzün’ün kardeşi tarafından yapılan başvurunun ardından cinayet ve intihara ilişkin haberlere dair yayın yasağı kararı aldı. Kararda, soruşturma konusu olaya ilişkin yapılan yayınların soruşturmanın sağlıklı yürütülmesine engel olabileceği savunuldu.

MESAJ SİTEDEN KALDIRILDI

Sosyal medyada pek çok kişi tarafından tepki gösterilen mesaj, akşam saatlerinde HSK'nin sitesinden kaldırıldı.

NE OLMUŞTU?

Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı görevini sürdüren eski Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün, dün gece saat 23.15 sıralarında Ankara Etimesgut’ta bulunan hakim lojmanında evli olduğu İlksen Tüzün'ü vurarak intihar etmişti.