İzmir'in Bornova ilçesinde cansız bedeni bulunan Hülya Şellavcı Yeğin'in cinayet şüphelisi olarak aranan boşanma aşamasında olduğu 59 yaşındaki Kaffar Yeğin, 18 gündür bulunamıyor. Failin bulunması için Yeğin’in fotoğrafının bulunduğu afişleri belirli bölgelere asan Kadın Meclisleri, birçok ilçede çalışma yürütüyor.

Hülya Şellavcı’nın katili 18 gündür bulunamıyor, kadınlar faili arıyor: Görenler polise ulaşsın

İzmir’in Bornova ilçesindeki işyerinde cansız bedeni bulunan 52 yaşındaki Hülya Şellavcı’nın katili boşanma aşamasında olduğu Kaffar Yeğin, 18 gündür bulunamıyor. Kadın Meclisleri katilin bulunması için birçok ilçede çalışma yürütüyor.

Şellavcı’nın cansız bedeni, çalıştığı iş yerinde tabancayla başından vurulmuş halde bulunmuş, ‘şüpheli’ olarak Şellavcı’nın boşanma davası açtığı ve tehdit edildiği gerekçesiyle 4 kez suç duyurusunda bulunup, hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı Kaffar Yeğin'i yakalamak için çalışma başlatılmıştı. Yeğin, 18 gündür bulunamadı.

KADINLAR FAİLİ ARIYOR

Yeğin’in bulunması için başlatılan çalışmalar sürerken, Kadın Meclisleri, İzmir’in birçok ilçesinde Yeğin’in fotoğrafının bulunduğu afişleri asarak katilin bulunması için çalışma yürütüyor. Afişlerde “Hülya Şellavcı’nın katili aranıyor. İzmir’de Hülya Şellavcı’yı ateşli silahla öldüren katil, 21 Ekim’den beri yakalanmıyor. Görenler polise ulaşsın” ifadeleri yer alıyor.

Şellavcı’nın kızı ve yakınları da sosyal medya hesaplarından failin bulunması talebiyle düzenli olarak paylaşımlarda bulunuyor.

Şellavcı’nın avukatı ve damadı olan Ensar Aktürk, katilin henüz daha bulunamadığını, emniyet güçleriyle sürekli iletişim halinde olduklarını, Konak bölgesinde asılı afişlerin bir kısmının parçalandığını, bu afişleri katilin parçalamış olabileceğinin bilgisini aldıklarını ifade etti.

Öte yandan fail tarafından ölüm tehditleri alan Aktürk, eşinin ve kendisinin hayatlarının tehlike altında olduğunun altını çizerek kendi evlerinde barınamadıklarını, güvende hissetmediklerini söyledi.