'Hür yandaş' fotoşopla Erdoğan'a yanaştı

Kendisini ‘hür yandaş’ olarak niteleyen ve son zamanlarda AKP’lilerin eleştirilerini üzerine çeken Diriliş Postası Genel Yayın Yönetmeni Hakan Albayrak, ‘güvendiği limanlara’ kelimenin tam anlamıyla tekrar ‘yanaştı’.

Geçen Pazar İstanbul Yenikapı’da gerçekleşen ‘Teröre Karşı Tek Ses’ mitinginde çekilen ve Tayyip Erdoğan ile Ahmet Davutoğlu’nun göründüğü kareye fotoşopla kendisini yerleştiren Albayrak, yerini belli etti. Erdoğan ve Davutoğlu’nun selam verdiği karede Albayrak'ın Milli Görüş ile bütünleşen el işaretini yapması da dikkat çekti.

"Bugün her AK Parti’li 'Bütün AK Parti benim ekibim' demeli" başlıklı yazısında Albayrak, "Kulislerde ne konuşulduysa konuşuldu, kongrede ne olduysa oldu, milletvekili aday listelerine kim girdiyse girdi ve kim girmediyse girmedi… Konuşulan konuşuldu, olan oldu, yazılan yazıldı ve çizilen çizildi… Seçime 40 gün kala artık her AK Partil’i için 'Bütün AK Parti benim ekibim' olmalıdır" diyerek yaşananları bir kenara bırakmak gerektiğini vurguladı.

Albayrak, şu ifadeleri kullandı; "Son günlerdeki bazı tatsızlıklar, bu partinin ve elbette/evvela AK Parti hareketinin kurucu lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye ve İslam dünyası için taşıdığı olağanüstü kıymeti ve ehemmiyeti hiçbir şekilde gölgelememelidir. Esaret zincirini kıran Türkiyeli Müslüman için, Gazzeli yahut Saraybosnalı kardeşlerimiz için, mazlum Suriye halkı için, sömürülen Afrika için ifade ettiği değerler ve umut, AK Parti’yi her halükarda ve ısrarla desteklemeyi adeta varoluşsal bir mecburiyet kılıyor."

Albayrak, AKP’nin MKYK listesinin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın etkisiyle belirlendiğini söylemesi ve damadı Berat Albayrak üzerinden eleştirmesiyle AKP’liler tarafından hedef gösterilmiş ve özür dilemeye çağrılmıştı. Albayrak ise bunun üzerine Erdoğan’ı sevdiği için eleştirdiğini hatırlatmış ve “Koparılacak zincirlerim bile yok” demişti.

Fotoğrafın fotoşopsuz hali ise şöyle:
hur-yandas-fotosopla-erdogan-a-yanasti-74292-1.