Doğan Medya’nın Demirören’e satılmasının ardından yaşanan ayrılıklara yenileri eklendi. Hürriyet Gazetesi Washington Temsilcisi Cansu Çamlıbel, twitter hesabından yaptığı paylaşımda, gazete ile yollarını ayırdığını duyurdu. Çamlıbel, gazeteden kendi isteğiyle ayrıldığını belirttiği mesajında şu ifadeleri kullandı: “Hürriyet’e ve Washington Temsilciliği görevine kendi arzumla veda ettim. Yayın Yönetmenim Vahap Munyar’a gösterdiği anlayış için teşekkür ederim. Meslektaşlarıma ve her […]

Hürriyet’te bir ayrılık daha: Washington temsilcisi istifa etti

Doğan Medya’nın Demirören’e satılmasının ardından yaşanan ayrılıklara yenileri eklendi.

Hürriyet Gazetesi Washington Temsilcisi Cansu Çamlıbel, twitter hesabından yaptığı paylaşımda, gazete ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Çamlıbel, gazeteden kendi isteğiyle ayrıldığını belirttiği mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Hürriyet’e ve Washington Temsilciliği görevine kendi arzumla veda ettim. Yayın Yönetmenim Vahap Munyar’a gösterdiği anlayış için teşekkür ederim. Meslektaşlarıma ve her koşulda haberine sahip çıkan okura selamla, bir de üstat Orwell’e..çünkü gerçeği söylemek devrimci bir eylemdir”

DÜN DE KIZILKAYA İSTİFA ETMİŞTİ

Hürriyet Daily News Yayın Koordinatörü Emre Kızılkaya da dün yayımladığı mesajda gazeteden istifa ettiğini şu ifadelerle duyurmuştu:

“15 yıllık Hürriyet yolculuğuna nokta koymuş bulunuyorum. Başka yolculukların zamanı.. Ayrılma isteğimi anlayışla karşılayan yöneticilere teşekkürlerimi, veda etmeyi unuttuğum veya görüşemediğim arkadaşlar varsa hepsine selamlarımı gönderiyorum buradan. Şimdilik şöyleyim”