Demirören Medya’ya satılmasıyla birlikte tamamen yandaş haline getirilen Hürriyet gazetesinde, gazetecilik açısından hiçbir değer taşımayan ‘Hasan Mezarcı nasıl delirdi?’ yazı dizisi hazırlandı

Hürriyet’ten gazetecilikte ‘çığır açan’ yazı dizisi: Hasan Mezarcı nasıl delirdi?

Demirören Medya’ya satılmasıyla birlikte gazeteci kıyımının adresi haline gelen Hürriyet gazetesi, tuhaf bir yazı dizisine imza attı. Memleketin gündemindeki birçok sorundan kaçınan gazete, bugün ‘Hasan Mezarcı nasıl delirdi?’ yazı dizisiyle çıktı. Söz konusu yazı dizisi, gazetenin birinci sayfasından da görüldü.

Hürriyet gazetesi dün ilk sayfasından “Hasan Mezarcı Nasıl Delirdi” başlıklı bir yazı dizisine başlanacağını duyurdu.

Hasan Mezarcı da sosyal medya hesabından konuyla ilgili Hürriyet'e tepki gösteren mesajlar attı.

Hasan Mezarcı’nın tepkisi üzerine, Hürriyet’te Turan Yılmaz imzası ile yayımlanan yazı dizisinin başlığı da bugün değişti ve “Hasan Mezarcı Nasıl Bu Hale Geldi” şeklinde oldu.

Hasan Mezarcı, Hürriyet’in yazı dizisi üzerinde dün, “A.Hakan ‘H. Mezarcı Nasıl Delirdi’ konulu yazı dizisi yayınlayacakmış! H. Mezarcının ‘deli’ olduğuna dair iddiaların doğru olmadığına dair kesinleşmiş mahkeme kararı var! Mesih’e itibar suikastı yapmaya devam eden A. Hakan gibi Saray tetikçilerini değil, bizzat Erdoğan’ı suçluyorum” tepkisini göstermişti.

Hürriyet, dün yazı dizisini birinci sayfasından böyle duyurmuştu:

hurriyet-ten-gazetecilikte-cigir-acan-yazi-dizisi-hasan-mezarci-nasil-delirdi-679598-1.

Hürriyet’te bugün yayımlanan sayfada ise yazı dizisinin başlığı değiştirildi:

hurriyet-ten-gazetecilikte-cigir-acan-yazi-dizisi-hasan-mezarci-nasil-delirdi-679601-1.