Hüseyin Kızıldaş, Çekmeköy için vaatlerini sıraladı

CHP’nin eski Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, yaklaşan yerel seçimlerde çevre, su havzası, yetersiz deprem hazırlıklarının tamamlanması, geri dönüşüm, hayvan haklarının korunması ve tarımsal üretimin desteklenmesi gibi hedeflerle Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu söyledi.

Yerel seçimlerde Çekmeköy Belediye Başkanlığı’na aday olabilmek için CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Hüseyin Kızıldaş, projelerini açıkladı. Hali hazırda aday adayı olan ve yerel seçimlerde öncesi Çekmeköy’de ön seçim talep eden Kızıldaş, sosyal ve toplumsal projelerden eğitim-kültür alanına kadar pek çok konuda çalışma yapacağını ifade etti. Kızıldaş’ın en dikkat çekici hedeflerinden biri ise çevre koruma projeleri oldu. Kızıldaş’ın Belediye Başkanlığı için vaatleri şu şekilde:

- Sosyal, toplumsal projeler: Aile danışma merkezleri, bakım evleri ve anne çocuk hobi merkezlerinin açılmasının yanı sıra, gençlerde yaygın olan uyuşturucu kullanımıyla mücadele.

-Eğitim, kültür ve spor odaklı projeler: Çocuk ve gençliğe yönelik atölye ve kültürel etkinlikler, işlevsel kütüphane ve bilim merkezi kurulması.

-Ekonomik destek projeleri: Kadının emeğinin değerlendirilmesi, belediye marketi gibi aile ekonomisine katkı sağlamak.

-Ulaşım ve otopark sorunun giderilmesi.

-Çevre koruma projeleri: Çevre, su havzası ve orman koruması, ilçede yetersiz olan deprem hazırlıkları, geri dönüşüm, hayvan haklarının uygulanması ve tarımsal üretimin desteklenmesi.