İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, trafik kazası geçiren AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ı hastanede ziyaret etti.

İBB Başkanı İmamoğlu, eski rakibi Binali Yıldırım'ı hastanede ziyaret etti
Fotoğraf: Depophotos

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Azerbaycan'da trafik kazası geçiren AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

İmamoğlu, Azerbaycan'da AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programlarına eşlik ederken trafik kazasında yaralanan Yıldırım ve aynı araçta bulunan AKP İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım'ı, tedavi gördükleri Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde ziyaret etti.

AA'nın aktardığına göre, İmamoğlu, Yıldırım ve beraberindekilerin sağlık durumuna ilişkin bilgi alarak, "geçmiş olsun" dileğinde bulunan İmamoğlu aynı hastanede tedavi gören Bartın Amasra'daki grizu patlamasından yaralı kurtulan 6 maden işçisi ile metrobüs kazasında yaralanan İETT şoförü Mahsun Kibar'a da ziyarette bulundu.

Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım, 2019'daki yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için rakip olmuştu. İmamoğlu, 31 Mart ile tekrarlanan 23 Haziran'daki iki seçimde de rakibine üstünlük kurarak İBB Başkanı seçilmişti.