İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, il mesai gününde çalışanlarla olan ayrımın kaldırılması talimatını verdi, öğrencilerin aylık ulaşım ücretini 50 TL yapacaklarını söyledi. İmamoğlu, ilk gün mesaisine başlamadan önce Fox Tv’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu ‘çalar Saat’ programına katıldı. İmamoğlu, Küçükkaya’nın “Vaatlerinizden biri de aylık öğrenci kartı ücretinin 50 TL’ye düşürülmesiydi” ifadesi üzerine, “Evet, ilk […]

İBB’de ilk gün: Birine musakka birine antrikot olmaz

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, il mesai gününde çalışanlarla olan ayrımın kaldırılması talimatını verdi, öğrencilerin aylık ulaşım ücretini 50 TL yapacaklarını söyledi.

İmamoğlu, ilk gün mesaisine başlamadan önce Fox Tv’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu ‘çalar Saat’ programına katıldı. İmamoğlu, Küçükkaya’nın “Vaatlerinizden biri de aylık öğrenci kartı ücretinin 50 TL’ye düşürülmesiydi” ifadesi üzerine, “Evet, ilk işimiz bu olacak zaten” dedi.

İmamoğlu, belediye binasında mesaisine başlamadan önce de basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şeffaf bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini, birçok görüşmeyi ‘şeffaf odada’ yapacaklarını belirtti. Belediye Başkanı, “Bizden olanlar, bizden olmayanlar anlayışının bittiğini” söyledi.

İBB Binasını dolaşan İmamoğlu, mutfaktaki görevlilerle de görüştü. Menüyü soran İmamoğlu’na, “Patlıcan musakka var sizin için de antrikot var başkanım” yanıtı verilmesi üzerine İmamoğlu, “Sadece benim için mi? Olmaz, yanlış. Bir dahakine hep aynı gelecek, yok birine antrikot birine musakka olmaz” dedi.

Öte yandan İBB’nin yeni meclisinin ilk toplantısını, 22 Nisan Pazartesi gerçekleştireceği bildirildi.