İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da ulaşım ve su fiyatlarının indirimi için İSKİ ve Ulaşım Daire Başkanlığı’na yazı göndererek gerekli çalışmaların yapılması talimatı verdi. Ulaşım Daire Başkanlığı’na ve İSKİ’ye gönderdiği yazıyı Twitter’dan paylaşan İmamoğlu, “Tüm İstanbullu hemşehrilerimizin bilgisine; Söz verdiğimiz gibi, ulaşım ve su fiyatlarında indirim öngören talimatlar İstanbul Büyükşehir Belediyemizin ilgili kurumlarına verilmiştir. […]

İBB’den su ve ulaşım fiyatlarında indirim

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da ulaşım ve su fiyatlarının indirimi için İSKİ ve Ulaşım Daire Başkanlığı’na yazı göndererek gerekli çalışmaların yapılması talimatı verdi.

Ulaşım Daire Başkanlığı’na ve İSKİ’ye gönderdiği yazıyı Twitter’dan paylaşan İmamoğlu, “Tüm İstanbullu hemşehrilerimizin bilgisine; Söz verdiğimiz gibi, ulaşım ve su fiyatlarında indirim öngören talimatlar İstanbul Büyükşehir Belediyemizin ilgili kurumlarına verilmiştir. Mayıs ayı İBB Meclisi’nde gündeme gelmesini ve onaylanmasını bekliyoruz” dedi.