İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, öğrencilere destek vermek adına lise ve üniversite giriş sınavlarına yönelik iki tane kitap hazırlandığını, içerisinde deneme sınavlarının bulunduğu 100 bin adet soru bankasının ücretsiz olarak dağıtılacağını duyurdu. İmamoğlu, soru bankalarının İstanbul meydanlarında dağıtılacağını ve belediyeye bağlı 33 kütüphaneden de temin edilebileceğini bildirdi.

İBB, lise ve üniversite giriş sınavlarına hazırlanan öğrencilere soru bankası dağıtacak

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile üniversite ve lise giriş sınavlarına hazırlanan öğrenciler için 100 bin adet soru bankası hazırlandığını ve kitapların ücretsiz olarak dağıtılacağını duyurdu.

İmamoğlu, ücretsiz olarak verilecek soru bankalarının İstanbul meydanlarında dağıtılacağını ve belediyeye bağlı 33 kütüphaneden de temin edilebileceğini açıkladı.

İmamoğlu, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Sevgili öğrenciler, derslerinizde başarılı olmanız, aydınlık bir geleceğe hazırlanmanız hem sizin hem güzel ülkemiz için çok ama çok kıymetli. Türkiye'yi hakettiği güzel günlere taşıyacak olan sizlersiniz. Önümüzdeki sınavlara hazırlanmak için çok çalıştığınızı, geleceğe dair çok güzel hayaller kurduğunuzu biliyoruz. Bu hayallere ulaşmanıza yardımcı olmak için her zaman yanınızdayız.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak size destek vermek adına lise ve üniversite giriş sınavlarına yönelik iki tane kitap hazırladık. İçerisinde deneme sınavlarının bulunduğu 100 bin adet soru bankasını İstanbul'un tüm meydanlarında ve belediyemize bağlı 33 kütühanede ücretsiz olarak dağıtacağız. Siz de soru bankalarımızı alıp sınavlara daha güçlü bir şekilde hazırlanabilirsiniz.

Ayrıca, kütühanelerimizde, alanlarında uzman öğretmenlerle düzenlenen Türkçe ve matematik soru çözmüm atölyeleriyle de size yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Atatürk'ün izinde, aklın ve bilimin ışığında yetişeceğinize tüm kalbimle inanıyorum. Hepinize eğitim hayatınızda başarılar diliyor en sıcak sevgilerimi sizlere gönderiyorum."