İBB Kültür Daire Başkanlığı, bu akşam Ümraniye Meydanı'nda gerçekleştirilecek 'Adamlar' grubunun konserini 'olumsuz hava koşulları' nedeniyle iptal ettiğini duyurdu. Öte yandan müzisyen ve yazar Tuna Kiremitçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yine İBB Kültür Daire Başkanlığı tarafından organize edilen konserinin 'mevlit kandili' gerekçesiyle iptal edildiğini duyurmuştu. Kiremitçi daha sonra bu paylaşımını silerek "Bugün İBB Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'ndeki konserimiz, sabah saatlerinde (şehirdeki 20 konserle beraber) iptal edildi" dedi.

İBB 'olumsuz hava koşulları' nedeniyle Adamlar konserini erteledi; diğer konseler de iptal oldu

İstanbul Büyükşehir Belediresi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı, 'İstanbul Kavuştayı' programı kapsamında bu akşam (7 Ekim) İstanbul Ümraniye Meydanı'nda gerçekleştirilecek 'Adamlar' grubunun konserini 'şiddetli rüzgar ve olumsuz hava koşulları uyarısını' gerkeçe göstererek iptal ettiğini duyurdu.

İBB Kültür Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, konserin 9 Ekim Pazar gününe ertelendiği belirtildi.

Müzisyen Sena Şener ve Ahuzar grubunun da konserleri iptal edildi. İBB Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezi'nde konser vermesi planlanan Şener, konserinin ileri bir tarihe ertelendiğini Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Öte yandan müzisyen ve yazar Tuna Kiremitçi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yine İBB Kültür Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ve kapalı İBB Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilmesi planlanan konserinin 'mevlit kandili' sebebiyle iptal edildiğini duyurmuştu.

Tuna Kiremitçi'nin söz konusu paylaşımı:Tuna Kiremitçi'nin söz konusu paylaşımı:

Kiremitçi daha sonra bu paylaşımı silerek yeni bir paylaşım yaptı. "Kararı kim hangi sebeple almış olursa olsun, bu lakayt tavrın müziğe ve müzisyenlere saygısızlık olduğunu düşünüyorum" diyen Kiremitçi, kendi konseriyle birlikte 20 konserin daha iptal edildiği bilgisini paylaştı.