Fotoğraf sanatçısı İbrahim Demirel, bu yıl altıncısını düzenlediği sergiyle, yerli ve yabancı ressamların eserlerinden oluşan koleksiyonunu sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Galeri Sanatyapım’da açılan İbrahim Demirel Resim Koleksiyonu 6 Sergisi, 22 Mart’a kadar sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Sergi, yerli ve yabancı sanatçıların soyut ve dışavurumcu eserlerinden oluşuyor. Demirel, 1980’lerde başladığı resim koleksiyonunu sanatseverlerle buluşturmak üzere ilk kez […]

‘İbrahim Demirel Resim Koleksiyonu 6 Sergisi’ açıldı

Fotoğraf sanatçısı İbrahim Demirel, bu yıl altıncısını düzenlediği sergiyle, yerli ve yabancı ressamların eserlerinden oluşan koleksiyonunu sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

Galeri Sanatyapım’da açılan İbrahim Demirel Resim Koleksiyonu 6 Sergisi, 22 Mart’a kadar sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Sergi, yerli ve yabancı sanatçıların soyut ve dışavurumcu eserlerinden oluşuyor.

Demirel, 1980’lerde başladığı resim koleksiyonunu sanatseverlerle buluşturmak üzere ilk kez 1996 yılında sergi açtı. Demirel, aralıklarla açmaya devam ettiği sergilerin her birinde farklı sanatçıların eserlerine yer verdi.

Sergide, bu kez Agnieszka Srokosz, Beata Zalewska, Bilgehan Uzuner, Carol Lukitso, Erkan Özdilek, Fatih Urunç, Jose Gotopo, Kenan Ataseven, Kurt Link, Murat Çelik, Mustafa Okan, Mustafa Saim Aktuğ, Oktay Anılanmert ve Ömer Kaleşi’nin eserleri sanatseverlerle buluşuyor.