Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Alman teknik direktör Joachim Löw ile son bir görüşme yaptığı ve yeni sezon için el sıkıştığı öne sürüldü.

İddia: Ali Koç, Joachim Löw ile anlaşmaya vardı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un, uzun süredir takımın başına getirmek için görüşmelerde bulunduğu Alman teknik direktör Joachim Löw’le anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, Löw, bir önceki görüşmede şartlarının kabul edilmesi durumunda sarı-lacivertlileri çalıştıracağını iletmişti ve son karar Ali Koç’a kalmıştı. Alman teknik direktörün şartlarını uygun bulan Ali Koç, Löw’le son bir görüşme yaptı ve taraflar yeni sezon için el sıkıştı.

Dünya Kupası apoleti bulunan Alman teknik direktörün 3 yıllık sözleşmeye imza atacağı, alacağı ücretin de kulüp artı sponsorluklarla karşılanacağı öne sürüldü.

Başkan Ali Koç ile Joachim Löw oluşturulacak teknik ekip, transfer bütçesi, altyapı projeleri dahil A’dan Z’ye geniş kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Fenerbahçe’yi istikrara kavuşturacak doğru ismin Löw olduğuna inanan Koç, uzun süredir emek verdiği anlaşmayı sağladı ve iş sadece ıslak imzaya kaldı.